Uusi päivitys mobiilisovellukseen – Kelojen lisääminen helpottuu

Olemme iloisia voidessamme esitellä uuden päivityksen mobiilisovellukseemme, joka sisältää useita uusia toimintoja tehden Cablerin käytöstä entistäkin helpompaa ja tehokkaampaa. Lue lisää, miten kelojen hallinta helpottuu, projekti- ja työmaavalinnat tehdään helpommin sekä Verkostomessuista, joilla voit testata uusia toimintoja käytännössä.

Ensiksi, uusi päivitys on nyt saatavilla sovelluskaupoista ja sisältää kolme uutta ominaisuutta! Pyydetty ja odotettu: ”Uusi kela” -toiminto on nyt saatavilla myös mobiilisovelluksessa. Tämä mahdollistaa lisätä Cableriin lennosta minkä tahansa kelan valmistajasta riippumatta niin työmaalla kuin laanilla. Voit hyödyntää kelalla olevia yksilöllisiä viiva- ja QR-koodeja, kuten kelanumeroita. Jos kelalla ei ole tunnisteita, voit tilata meiltä QR-koodeja vaivatta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Projekti- ja työmaavalinta on nyt saatavilla vastaanottolomakkeella, joka tekee valinnan tekemisestä entistäkin helpompaa. Ja jos vaihdat kelan projektia, työmaavalinta aukeaa automaattisesti kelakortilla, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.

Toiseksi, haluamme muistuttaa teitä Verkostomessuista, jotka järjestetään 25.-26.1. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tule kokeilemaan ja tutustumaan Cablerin mobiili- ja websovellukseen käytännössä, löydät meidät Reka Kaapelin osastolta A718. Osastolla voit testata käytännössä miten lisätään uusi kela mobiilissa ja tutustua uusiin QR-koodi tägeihin.

Kolmanneksi, kuten varmaan jo huomasit, meillä on uudet nettisivut! Kirjautuminen websovellukseen on edelleen oikeassa ylänurkassa kuten ennenkin, mutta nyt löydätte laajennetun käyttötukipalvelun ja vinkkejä Cablerin käytön parantamiseen.

Nauti uudesta päivityksestä ja nähdään Verkostomessuilla!

 

Sovellus ladattavissa nyt:

Lataa App Storesta  Hanki Google Play -palvelusta